Kaka:
2 ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl ljummet vatten
Glasyr:
75 g smör
1 dl strösocker
1 äggula
1 tsk vaniljsocker
Garnering:
kokos
2 ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl ljummet vatten
Glasyr:
75 g smör
1 dl strösocker
1 äggula
1 tsk vaniljsocker
Garnering:
kokos
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Vispa ägg och socker poröst
3. Tillsätt mjöl, bakpulver och vaniljsocker
4. Tillsätt det ljumma vattnet
5. Häll smeten i en bröad form och grädda i 20-30 minuter
6. Låt kakan svalna.
Koka ihop alla ingredienser till glasyren. Vispa hela tiden. Häll glasyren på den kalla kakan. Strö på kokos
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar